Szeged és környéke

2014.08.05. 21:25

Letette a földre az RTL mikrofonját Balog Szegeden

Szeged - A reklámadót kiötlő kormányzat és az RTL Klub háborújának újabb csatáját láthattuk? Ha igen, akkor a miniszter elvitte a show-t.

Delmagyar.hu

Az EMMI közleményt juttatott el szerkesztőségünkbe, amelyben azt írja, hogy az RTL Klub mikrofonja volt az egyetlen, amelyet nem mikrofonállványra, hanem a pulpitusra helyeztek. "A pulpitus azonban arra szolgál, hogy arra a megszólalók leírt beszédüket helyezzék, nem pedig a feledékeny riporterek a mikrofonjaikat."

"A kiállításmegnyitót követően az RTL Klub riportere meg is kérdezte a minisztert, miért tette a földre a mikrofont, aki jelezte, azért, mert a jegyzeteit szerette volna a pulpitusra tenni. Ezt követően kölcsönösen elnézést kértek egymástól; az RTL Klub, mert rátette, a miniszter meg azért, amiért letette…" - olvaható a közleményben.

Korábban írtuk:

Útban volt a mikrofon? Fotó: Schmidt Andrea (képgaléria)


Nemes egyszerűséggel letette a földre az RTL Klub mikrofonját [namelink name="Balog Zoltán"], az emberi erőforrások minisztere Szegeden, a Magyar Bibliatörténeti Kiállítás keddi megnyitóján az SZTE József Attila Tanulmányi és Információs Központjában.

Nem talált jobb helyet? Fotó: Schmidt Andrea (képgaléria)


Csak találgatni tudunk. Félt, hogy leveri, vagy nem volt megfelelően rögzítve, esetleg nem fért el a mappája? Arra gondolni sem merünk, hogy a reklámadót kiötlő kormányzat és az RTL Klub közötti háború újabb csatájának lehettünk tanúi, amivel a miniszter elvitte a show-t.

A csatorna a minisztert kérdezi. Fotó: Schmidt Andrea (képgaléria)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!