Szeged és környéke

2014.09.12. 18:15

Bitzsiráffal ismerkedtek az egészségügyisek

Szeged - Bemutatták a Népegészségügyi Szakigazgatási Szerv munkatársainak pénteken azt a mobiltelefonos fejlesztést, amellyel második helyet ért el a Microsoft világversenyén öt szegedi egyetemista augusztus elején Seattle-ben.

Munkatársunktól

Megírtuk: a Tep egy fitneszalkalmazás, használat közben sportolással pontokat szerezhetünk, amelyek segítségével többek között élelmiszert és ruhákat vásárolhatunk a tamagocsinknak, egy zsiráfnak. Most a kormányhivatal munkatársaival ismertették meg az alkalmazást, mert az ő mindennapi feladataik közé tartozik többek között az egészségvédelem és az egészségfejlesztés is, az okostelefonos alkalmazást így tudják hasznosítani a munkájuk során. Az egyetemisták sikerét elismerve [namelink name="Juhász Tünde"] kormánymegbízott oklevelet adott át a fiataloknak.

[namelink name="Boros Ákos"], a fejlesztőcsapat vezetője azt mondta, céljuk, hogy 4 millió kilogramm zsírtól szabadítsák meg a felhasználóikat. Célcsoportjuk a 18–35 év közötti korosztály, elsősorban a nők, de valójában bárki használhatja az alkalmazásukat, amit eddig több mint ezren letöltöttek, és naponta körülbelül 80-an rendszeresen használják.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!