Szeged és környéke

2014.09.15. 21:44

Szent-Györgyi Albert C-vitamin

Budapest, Szeged - A Goodwill Pharma Kft. szegedi gyógyszeripari vállalat Szent-Györgyi Albert munkásságának elismeréseként szeptembertől C-vitamin-termékeit Szent-Györgyi Albert C-vitamin néven hozza forgalomba.

Munkatársunktól

A nemzeti örökségünk részét képező tudományos felfedezés tiszteleteként a cég kezdeményezi, hogy szeptember 16. – a Nobel-díjas kutató születésének napja – a C-vitamin világnapja legyen. A vállalat a Szent-Györgyi Albert C-vitamin termékek év végéig tartó forgalmának 1%-át ösztöndíjprogram keretében – a Szent-Györgyi Albert Rotary Clubon keresztül – a Szegedi Tudományegyetem kimagaslóan tehetséges hallgatóinak támogatására fordítja. Mindezt ma jelentik be, budapesti sajtótájékoztatón.

Szent-Györgyi Albert hozzátartozói a közel két évtizede alapított, szegedi, 100 százalékban magyar tulajdonú gyógyszeripari vállalatot, a Goodwill Pharma Kft.-t bízták meg a védjegyoltalom alatt álló „Szent-Györgyi Albert" név gyógyszeripari gondozásával. A világnaphoz további csatlakozókat is invitálnak, akik egyetértenek a cég kettős céljával: legyen egy nap, amikor kiemelten gondoskodunk egészségünkről C-vitaminnal, és hogy a világ megismerje hazánk egyik legnagyobb büszkeségét Szent-Györgyi személyében.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!