Szeged és környéke

2014.12.29. 17:20

Folyékony gázt szállított, árokba borult

Mórahalom - Folyékony gázt szállító tartálykocsi borult árokba Mórahalomnál – a baleset után nem sokkal két autó csúszott össze ugyanitt.

A. T. J.

Cseppfolyós gázkeveréket szállító tartálykocsi csúszott meg és borult fel hétfőn kora délután az 55-ös főúton, Mórahalom közelében. A 17 köbméter PB-gázt szállító jármű az oldalára borulva az árokban kötött ki.

[namelink name="Molnár Krisztina"] tűzoltó hadnagy, a Csongrád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője elmondta, a tartály szerencsére nem sérült, és személyi sérülés sem történt. A gázt szállító cég telephelyéről, Százhalombattáról érkezett egy másik tartálykocsi, amelybe tűzoltói segítséggel fejtették át a folyadékot. A forgalom félpályás útlezárás mellett folyamatos volt.

Gáz volt: tartályautó borult az árokba. Fotó: Kuklis István (képgaléria)


A baleset után nem sokkal egy ©koda és egy Volvo csúszott össze ugyanitt. A kanyarban az egyik autó sofőrje fékezett, megcsúszott, és nekiütközött a szemből érkezőnek. Személyi sérülés ebben az esetben sem történt. A helyszínelés és a műszaki mentés idejére az egyik sávot lezárták.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!