Szeged és környéke

2014.12.19. 19:47

Halálos baleset, elszabadult villamos

Szeged - Visszatekintésünkben elérkeztünk augusztushoz: a nyár utolsó hónapjában egy halálos balesetről szóló cikkünk volt a legnézettebb. De írtunk az OSB-ről és egy elszabadult villamosról is. Olvasóink szívesen nézegették esküvői és fesztiválos galériáinkat.

Munkatársunktól

Augusztusi legolvasottabb cikkünk ismét egy halálos balesetről szól: barátai szerint rossz társaságba keveredett a 22 éves makói férfi, Safi, ez okozhatta a vesztét. Ismerősei szerint az ütközéskor félbeszakadt Golfot csak a gitt tartotta össze.

Az ütközéskor félbeszakadt Golfot csak a gitt tartotta össze. Fotó: Segesvári Csaba

Az ütközéskor félbeszakadt Golfot csak a gitt tartotta össze. Fotó: Segesvári Csaba
Az év nyolcadik hónapjában megtudtuk: szembe került műszempillával, kullancs- és szúnyogcsípéssel, valamint egy héttel korábbi napszúrással is felkeresték már a szegedi Sürgősségi Betegellátó Önálló Osztályt a nyitás óta. A betegek 30-40 százaléka feleslegesen terheli a rendszert, miközben szakorvosból nincs elég az osztályon - írta [namelink name="Timár Kriszta"].

Újabb beteget hoznak. Nincs elég szakorvos a sürgősségi osztályon. Fotó: Schmidt Andrea

Újabb beteget hoznak. Nincs elég szakorvos a sürgősségi osztályon. Fotó: Schmidt Andrea
Elszabadult egy villamos augusztus végén Szegeden. A vezető nélküli jármű a Pulz utcai remízből 800 métert száguldott, a Károlyi-kollégium előtti megállóig jutott. Csak a szerencsének köszönhető, hogy nem történt tragédia.

Egy ilyen Tátra szabadult el. Fotó: Karnok Csaba

Egy ilyen Tátra szabadult el. Fotó: Karnok Csaba
Az augusztus legnézettebb galériái

A hónap végén fogadott egymásnak örök hűséget Nánási Helga és László Boldizsár. Az esküvőjükön készült képgalériánk volt az egyik legnépszerűbb augusztusban.

Összeházasodott Nánási Helga és László Boldizsár. Fotó: Karnok Csaba (Galéria)

Augusztus végén rendezték meg idén is a Szegedi Ifjúsági Napokat. A fesztiválról szóló galériáink rendre sokak érdeklődését felkeltették, a legtöbben az esős első napra voltak kíváncsiak, de érdemes visszanézni a többit is!

Esőre ébredt a SZIN az első napon. Fotó: Karnok Csaba (Galéria)

Óriási siker volt a Háry János. Megírtuk: [namelink name="Bordrogi Gyulát"], [namelink name="Gérard Depardieu-t"] és [namelink name="Király Leventét"] fogadta legnagyobb tapssal a közönség a Szegedi Szabadtéri Játékok Háry János előadása után. Az előadást végig érezhetően szerette a közönség.

Óriási siker a Háry János. Fotó: Schmidt Andrea (Galéria)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!