Szeged és környéke

2015.06.01. 17:49

Idén is összeáll a Szegedi Napozó Válogatott

Izgatott fürdőruhás lányoktól és egy fiatalembertől volt hangos az Anna-fürdő hétfő délelőtt - műveltségi kérdések is elhangoztak. Óriásgalériával.

Cservenák Zoltán

A Rádió 88 „meghallgatásán" 14 hölgy és egy fiatalember versenyzett a Szegedi Napozóválogatottba kerülésért. A meghallgatásra bárki jelentkezhetett, aki elmúlt 18 éves, és elegendő szabadidővel rendelkezik a nyáron.

A négytagú zsűri a jelentkezők napozási szokásaikról is érdeklődött, de azt is megkérdezték mindenkitől, hogy tud-e úszni. A 18 éves Nikolett a tetoválásairól is mesélt, az egyik például barátja neve, Márk, akivel egy éve van együtt. Műveltségi kérdések is elhangoztak: Nikolett például nem tudta, hogy milyen országokból áll a Benelux államok és két [namelink name="Brad Pitt"] film sem jutott az eszébe.
 

Napozóválogatott - 2015. Fotó: Kuklis István - GALÉRIA


A jelentkezők közül akadtak olyanok, akik tavaly már tagja voltak a Szegedi Napozóválogatottnak, de ez nem zárta ki, hogy idén is beválogassák őket. Bettina, aki pénzügy szakos az egyetemen, tavaly nem került a legjobb 8 közé, ezért ismét megpróbálta. Új jelentkező viszont Mónika, aki programozó szeretne lenni, miközben oroszul beszél és országos gyorskorcsolya-versenyt is nyert. Neki már jobban ment a földrajzi és filmes kvíz.

A 24 éves [namelink name="Farkas Edina"] szoláriumos barna bőrére a többi lány is irigykedett. - Ha nem a szoláriumban barnulsz, akkor hol? - kérdezte a zsűri. - Napon. - Érkezett a pragmatikus válasz. Edina a barnulni vágyóknak azt javasolja, hogy 12 és 15 óra között ne menjenek a napra, mert veszélyes.

 

 

Napozóválogatott - 2015. Fotó: Kuklis István - GALÉRIA


Láthatóan nagy sikert aratott a gyógypedagógiai asszisztensi vizsgája miatt izguló Andrea, aki nem csupán megjelenésével, de énekhangjával is elkápráztatta a zsűrit.

Egyedüli fiúként Dani is beült a napozó székbe. Elmondta, hogy ápolónak tanul, hamarosan végez, de már több ajánlata is van a szegedi klinika osztályairól. Versenyszerűen sárkányhajózik, és rendszeresen edz. - Nyáron szeretnék pihenni, ezért jelentkeztem - mondta.

 

 

 

 

Napozóválogatott kakukktojása, Dani. Fotó: Kuklis István - GALÉRIA


[namelink name="Bagdi Zoltán"], a Rádió 88 marketing vezetője lapunknak elmondta: a kiválasztott 8 válogatott napozó a Rádió 88-as strandpartikon napozási és divattanácsokat ad majd a fürdőzőknek. Emellett különböző vetélkedőkben segítenek, és a bűnmegelőzés fontosságára is felhívják a strandolók figyelmét.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!