Szeged és környéke

2015.09.03. 22:29

Dubaiba megy dolgozni Lakatos Krisztián

Öt éve nem lépett fel szülővárosában Lakatos Krisztián. Az egykori megasztáros a halfesztiválon tér vissza Szegedre. Azokat a dalait is előveszi, melyekkel itt vált ismertté.

Munkatársunktól

Öt év után tér vissza Szegedre [namelink name="Lakatos Krisztián"]. A 2008-as Megasztár harmadik helyezettje maga sem érti, miért nem hívták évekig saját szülővárosába, most azonban lehetőséget kapott, hogy a halfesztivál színpadán énekelhessen.


– Bár évek óta nem hallhattak tőlem Zámbó Jimmy-számokat, mivel Szegeden ezekkel váltam ismertté, néhányat előadok közülük pénteken – mesélte az énekes. – Hasonlóan kivételes, hogy swinggel lépek színpadra: bár a tehetségkutatóban főleg ezt az oldalamat ismerhette meg a közönség, azóta rájöttem, hogy Magyarországon nincs értelme ezzel a műfajjal foglalkozni. A halfesztiválon viszont ilyen számok is elhangzanak majd.


Krisztiánnak zsúfolt nyara volt, veszélyesen sok munkát vállalt. – Nemrégiben majdnem autóbalesetem is volt: megaludtam, ahogy jöttem le az autópályáról, annyira fáradt voltam – mesélte. – A hajtásnak pedig még nincs vége, hétvégenként több fellépésem is van. Szeptember végétől azonban új élet vár rám: Dubaiban, egy luxushotelben dolgozom majd jövő áprilisig.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!