Szeged és környéke

2015.09.16. 22:01

Idénymunkában a közfoglalkoztatottak

Kistelek, Mórahalom - Mi fán terem? címmel indított a kormányhivatal előadás-sorozatot, amelyben munkaügyi szakemberek tartanak tájékoztatást a vállalkozások képviselőinek a mezőgazdasági foglalkoztatás szabályairól.

Munkatársunktól

A Nemzeti Agrárgazdasági Kamarával közösen szervezett fórumok egyik központi témája a közfoglalkoztatottak bevonása az idénymunkába, illetve a speciálisan a mezőgazdaságra érvényes munkavédelmi, munkajogi szabályok ismertetése.


A nyílt napok programja pénteken 10 órakor Kisteleken folytatódik, [namelink name="Juhász Tünde"] kormánymegbízott nyitja meg. [namelink name="Szalai Gabriella"] járási hivatalvezető és [namelink name="Csehek Ágnes"] foglalkoztatási osztályvezető köszönti a megjelenteket a Klebelsberg Művelődési Központ előadótermében (Kistelek, Petőfi u. 7–9.). Az előadás-sorozat következő állomása Mórahalom lesz, szeptember 21-én, hétfőn, 15 órától várják az érdeklődőket az Aranyszöm Rendezvényházban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!