Szeged és környéke

2015.11.08. 20:53

Már az interneten is láthatja és beválthatja hűségpontjait

Elindult pénteken a Délmagyarország www.hanypontomvan.hu internetes oldala, ahol az ügyfél- azonosító és egy jelszó megadása után minden előfizetőnknek lehetősége van megnézni aktuális pontegyenlegét, valamint hűségpontjaiért kedvezményesen vásárolhat - jelentette be Kóti Zoltán kiadóigazgató-főszerkesztő.

Munkatársunktól

Ahogy korábban megírtuk (Tovább bővül a Délmagyarország előfizetői hűségprogramja, 2015. szeptember 5.), lapunk hűségprogramja idén ismét lépett egyet előre. A Délmagyarország előfizetése és kiadónk egyéb termékeinek megvásárlása mellé pontokat írunk jóvá, amelyek segítségével hatalmas kedvezményekkel juthatnak hozzá olvasóink a programban megvásárolható termékekhez. A szeptemberi  indulás óta minden magánszemély előfizetőnk rendelkezik már egy „pontgyűjtő számlával", amit az előfizetői adatokat nyilvántartó rendszerünkben vezetünk úgy, mint egy bankszámlát.


Erre a számlára az előfizetés és a vásárlások után írjuk fel a pontokat. Ha például valaki november 1-je és 30-a között előfizetője a Délmagyarországnak, 3 pontot kap. Ha az előfizetési díjat banki folyószámláról, úgynevezett csoportos beszedéssel fizeti, az minden egyes hónapban plusz egy pontot ér. Érdemes figyelni a Délmagyarország új termékeit, ezek is pontot érnek. A karácsonykor megjelenő 12. szakácskönyvünk megvásárlása mellé például 2 pontot írunk majd jóvá. Lesznek eseti akciók, amikor extra pontok gyűjthetők, például ha valaki részt vesz egy játékban vagy egy kérdőív kitöltésében.


– A pontokkal a programunkban szereplő különböző termékeket lehet kedvezményesen megvásárolni – mondta Kóti Zoltán. A vásárlás a már máshonnan ismerős módon történik, azaz például a könyvutalvány 5000 forint helyett 3000 forintért megvásárolható, de a kedvezmény igénybevételéhez be kell váltani 10 pontot is a számlán összegyűlt egyenlegből. Ezt a pontbeváltást úgy kell érteni, hogy a megvásárolni kívánt termék megrendelésekor ezt a 10 pontot levonjuk a pontgyűjtő számláról. Nagyon jó minőségű kávéfőző, gyerekpaplan, fedőmatrac, paplan-párna garnitúra, lábasszett, könyvutalvány, és a közelgő télre tekintettel kétfajta immunerősítő gyógynövénycsomag is szerepel a „pontos" termékek között – ezekhez a bolti árhoz képest 20–40 százalék kedvezménnyel juthatnak hozzá előfizetőink. 


Fontos hangsúlyozni, hogy az áruházláncoktól eltérően nem egyetlen gyűjtési időszakról, hanem egy folyamatos programról van szó. 


A kínálatban egyszerre 6–10 termék szerepel majd, a válogatás során igyekszünk minden korosztálynak a kedvében járni, de az első és legfontosabb szempont, hogy az így megvásárolható termékek legalább 20 százalékkal olcsóbbak legyenek, mint az üzletben. 


A most elindult www.hanypontomvan.hu internetes oldalon az előfizetői azonosító és a jelszó megadása után nemcsak az aktuális pontegyenleget, hanem a megvásárolható termékeket is meg lehet majd nézni, valamint azt is, milyen áron és hány pont beváltás mellett lehet ezekhez a termékekhez hozzájutni. Az oldalon keresztül rendelni is lehet. A megrendelt termékeket személyesen ügyfélszolgálati irodánkban vagy házhozszállítással vehetik át a megrendeléstől számított 30 napon belül. Az előfizetés után járó pontokat mindig a lezárt teljes hónap utáni első napon, azaz 1-jén írjuk jóvá, az egyéb vásárlások után, például egy szakácskönyvért járó pontok pedig a vásárlást követő napon jelennek meg előfizetőnk pontgyűjtő számláján. Az aktuális pontegyenleget mindig ráírjuk az előfizetői számlájára is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!