Szeged és környéke

2016.03.17. 20:08

Humorral csábítanak kávézni

Ha valaki szépen kéri a kávét, száz forinttal olcsóbban kapja. Kiderült, csak poénról van szó. A kávé így is, úgy is 280 forint.

A. T. J.

Gyorsan körbeszaladt a világhálón olvasó-tudósítónk delmagyar.hu-n megjelent fotója, ami egy szegedi hotel előtt készült. A reklámtáblán az a felirat volt olvasható, hogy ha valaki szépen kéri a kávét, száz forinttal olcsóbban kapja. Kiderült, csak poénról van szó. A kávé így is, úgy is 280 forint a Hotel Aurisban.


– Nem akciókkal akarjuk felhívni az emberek figyelmét, hanem egy-egy kedves vagy vicces üzenettel szeretnénk mosolyt csalni az arcukra. A humor a lényeg – mondta [namelink name="Balogh Tamás"] szállodavezető.

,,Boldogságot nem vásárolhatsz, de kávét igen, és az majdnem ugyanaz Fotó: Schmidt Andrea

Előfordult, hogy egyik alkalommal legalább negyvenen megálltak szelfizni a táblával. Akkor az volt kiírva, hogy olyan hideg sört csapolnak, mint a volt partnered szíve.


– Tavaly júliusban nyitottunk, azóta hetente-kéthetente változik a kiírás. Télen például egy nyíl kifelé mutatott, ami alá az volt írva, hogy hideg, a befelé mutató alá pedig, hogy meleg. Nem akarom lelőni a következő feliratokat, ezért inkább nem beszélek arról, mi jön még – tette hozzá a szállodavezető.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!