Szeged és környéke

2016.05.26. 17:03

Folytatja a tisztítást a Vímzű

Folytatódik az éjszakai ivóvízhálózat tisztítás Szegeden és Algyőn csütörtök és péntek este 10-től reggel 8 óráig.

Munkatársunktól

Vízvezeték javítási munkálatok miatt a Szegedi Vízmű Zrt. folytatja a tegnap megkezdett éjszakai ivóvízhálózat tisztítási munkákat csütörtök és péntek este 10-től reggel 8 óráig Szeged néhány városrészében és Algyő területén. A tisztítási munkák időtartama alatt Szeged egyes városrészeiben (Tarján, Felsőváros, Fodor-kert, Baktó, Petőfitelep, Új-Petőfitelep, Tápé és Újszeged), valamint Algyő teljes területén átmeneti, rövid ideig tartó nyomáscsökkenésre és (szakaszosan) vízhiányra kell felkészülni. A tisztítás következtében a víz zavarossá válhat. A víz ülepítés után fogyasztásra alkalmas, azonban javasoljuk, hogy az érintett időszakban, a munkálatok megkezdése előtt (22:00 óráig) vételezzenek szükségleteiknek megfelelően ivóvizet.


A vezetékhálózat tisztításának befejezését követően rövid időn belül visszaáll a korábbiakban megszokott, kiegyensúlyozott vízellátás és vízminőség.


- Kérjük a lakosságot, valamint az érintett területek intézményi és ipari fogyasztóit, hogy a jelzett időszakban vízfelhasználással üzemelő háztartási gépeik, műszaki eszközeik üzemeltetésére fokozott figyelmet fordítsanak!

Szíves türelmüket, megértésüket előre is köszönjük! - közölte a Vízmű.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!