Szeged és környéke

2016.06.22. 12:30

Ötvenezret ajánlottak Janics Natasa trófeájáért

Szeged - Ötvenezer forintot ajánlott egy vásárló a cikk megjelenésének napján azért a trófeáért, amivel a Délmagyarország ismerte el Janics Natasa olimpiai bajnok kajakos sportteljesítményét - tájékoztatta lapunkat Sándor János.

Munkatársunktól

Megírtuk, hogy a szegedi Antikszeged régiségboltba vitte be két éve egy férfi az Év legjobb női sportolójának lapunk által készített díját, amit egy kuka mélyén talált Felsővároson.


– Nem adtam el neki a trófeát, amit én ezer forintért vettem át a beadótól. Továbbra is csak személyesen akarom visszaadni az elismerést teljesen ingyen Janics Natasának – mondta az üzletvezető. Natasa állította lapunknak, hogy a trófeát nem ő dobta a szemétbe.


A sportoló a Borsnak az nyilatkozta, hogy megtisztelőnek tartja [namelink name="Sándor János"] felajánlását, és amint ismét Szegeden jár, beugrik hozzá az üzletbe megköszönni kedvességét.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!