Szeged és környéke

2016.08.19. 13:07

Augusztus 20-tól helyreáll a közlekedés a Kossuth Lajoson

Elkészült a tervezett határidőre a kivitelező, A-Sz-E konzorcium az 1-es villamosvonal Kossuth Lajos sugárút Párizsi körút és Rókusi körút közötti szakaszán a villamospálya garanciális burkolatjavítási munkáival, így augusztus 20-ától helyreáll a Kossuth Lajos sugárút érintett szakaszán a közlekedési rend.

Munkatársunktól

Megszűnnek a közúti forgalmi terelések, a 7F, 64, 67, 67Y, 71, 72, 75, 78 és 78A jelzésű autóbuszok a szokásos módon a közös tömegközlekedési sávban haladhatnak a Kossuth Lajos sugárút Rókusi körút és Párizsi körút közötti villamosvonal-szakaszon, a szokásos megállóhelyeiket használva.


A villamosok változatlanul, a szokásos rend szerint közlekednek. Kérik az utasokat, hogy előzetesen tájékozódjanak a részletekről a DAKK Zrt. ügyfélszolgálatán vagy honlapján. A javítás a garanciavállalási kötelezettség keretében valósult meg, azaz a városnak nem került pénzébe.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!