Szeged és környéke

2016.09.10. 08:30

Ötmillióból kell kijavítani a száguldozók rombolását

Hozzákezdtek a Felső Tisza-parton fél éve megrongált járdaszakasz és a Háló utcai trolimegálló helyreállításához.

Munkatársunktól

Március elején, ahogy azt megírtuk, egy sport BMW-vel száguldozó két fiatal Tápé felől a belváros felé haladva felborult, és totálkárosra törte a több tízmilliós autót, ők viszont a balesetet ép bőrrel úszták meg. A partfalfelújítás részeként átépített járdaszakasz, korlát és megálló helyreállítása komoly munkával és költségekkel jár – tudtuk meg Molnár Lászlótól, a városüzemeltetési iroda vezetőjétől. A 4,5-5 millió forintba kerülő munkával október végére végez a kivitelező. A költségeket a balesetet okozó sofőr biztosítóján hajtják be.


A sofőr ellen pénzbírságot szabtak ki, és eltiltották a járművezetéstől közúti közlekedés rendjének megzavarása és közúti közlekedési szabályok kisebb fokú megsértése miatt – közölte kérdésünkre a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság. Arra nem kaptunk választ, mennyi ideig nem vezethet, és mekkora bírságot kell fizetnie a száguldozó fiatalnak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!