Szeged és környéke

2016.11.30. 12:34

Minden kar bemutatkozik az egyetemi nyílt napon

A Szegedi Tudományegyetem (SZTE) 12 kara és Tanárképző Központja ismerhető meg a holnapi nyílt napon, amelyre több ezer középiskolást várnak az SZTE József Attila Tanulmányi és Információs Központba.

Az érdeklődők két helyszínen óránként tartott tájékoztató előadásokon ismerhetik meg az SZTE karait és képzési kínálatát, a TIK átriumában pedig a karok képviselői és az egyetem hallgatói a személyes kérdésekre válaszolva adnak útmutatást a továbbtanuláshoz.


Azoknak, akik szeretnék megtudni, hogy az SZTE képzési kínálatából mely szakok illeszkednek leginkább érdeklődésükhöz, készségeikhez, a pályaorientációs teszt nyújt segítséget. A rendezvényen az egyetem képzései mellett az SZTE hallgatóknak nyújtott szolgáltatásairól és a nemzetközi ösztöndíj-lehetőségekről is tájékozódhatnak a továbbtanulás előtt álló fiatalok. Az SZTE Tehetségpont „Add tovább és nyerj!" akciójának köszönhetően könyvosztás is lesz a nyílt napon.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!