Szeged és környéke

2016.12.19. 08:38

Beszélő buszvárót adtak át

Új buszvárót terveztetett és építtetett saját forrásból a kübekházi önkormányzat a falu főterére, amelyet szombaton adtak át.

Digitális utastájékoztató rendszer jelzi a pontos időt, azt, hogy mikor indulnak az aktuális buszjáratok, és mikor érkeznek, sőt: a napszaknak megfelelően köszönti is az utazókat. Január végétől a Kübekháza Hírszolgálat híreit is olvasni lehet majd a digitális kijelzőkön, és a falu lakóinak hirdetéseit is megjelenítik rajta. A buszváróban egy hangmodult is elhelyeztek, amely a friss környékbeli és országos hírekről tájékoztat. A buszvárót Molnár Róbert polgármester és Kucsera Istvánné alpolgármester adta át karácsonyi ajándékként a falu lakóinak. Az ünnepséget követően a templomban tartották a falu Mindenki Karácsonyát, majd az iskolában rendezett karácsonyi szeretetvendégségen hallével, mákos és diós tésztával várták a résztvevőket.

 

Beszélő buszváró - galéria (Fotó: Karnok Csaba)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!