Szeged és környéke

2017.05.20. 16:56

Színházi családok a Dömötör-gálán

Szeged - Színház az egész család címmel rendezi meg a 19. Dömötör-gálát Toronykőy Attila - olyan művészek lépnek fel közösen a nagyszínházban ma este 7 órától, akik civilként is egy családot alkotnak.

Munkatársunktól

A gálaműsorban szerepel többek között a Dömötör-díjra jelölt László Boldizsár lányával, Dorinával, valamint [namelink name="Király Levente"] fiával, Attilával. Színpadra lép a Toronykőy család két gyermekével, az Andrejcsik család, énekes, zenész, táncos famíliák, köztük kakukktojásként a „Mézga család", melynek tagjait a játék köti össze. Az est műsorvezetői [namelink name="Szilágyi Annamária"] és [namelink name="Barnák László"].


A kitüntetettek [namelink name="Bánvölgyi László"] szobrászművész Szent Demetert és a Dömötör-tornyot stilizálva ábrázoló, kisplasztikáját, valamint díszoklevelet kapnak. A legjobb háttérmunkásnak járó díjról idén is a színház dolgozói szavaztak. Az életműdíjat a társadalmi kuratórium ítélte oda, mint ahogyan az évad művészeti teljesítményéért járó elismerést is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!