Szeged és környéke

2017.06.14. 14:38

Autó elé vetette magát egy nő a Belvárosi hídról

A útra esőt majdnem elütötte a becsapódáskor éppen a híd lábához érkező kocsi női sofőrje.

– Biztos, hogy véget akart vetni az életének. Ha lökték volna, hallottuk volna a segélykiáltást. De minden csendben történt – mesélték lapunknak délelőtt a szegedi Huszár Mátyás rakpartot takarító közmunkások.

 

Helyszínelés miatt lezárták a rakpartot - GALÉRIA. Fotó: Karnok Csaba


Tőlük néhány méterre, a Belvárosi hídról egy fiatal nő ugrott le a rakpart autóútjának aszfaltjára mintegy tíz méter magasról. A útra esőt majdnem elütötte a becsapódáskor éppen a híd lábához érkező kocsi női sofőrje. – Én csak előre néztem, az utat figyeltem, nem láttam, hogy pontosan hogyan ugrott a kocsim elé a nő – mondta zaklatottan egy rendőrnek. Ő értesítette a mentőket és a rendőröket, miután megállt a járművével.


A hídról ugró nőhöz több rohamkocsi érkezett ki, hosszú percekig próbálták stabilizálni az állapotát a rakpart aszfaltján, miközben a forgalmat leállították. Miután ez sikerült, a nőt hordágyra fektették és kórházba szállították.

 

Segítenek


Ha úgy érzi, segítségre lenne szüksége, tárcsázza a krízishelyzetben lévőknek rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123 telefonszámot, akár mobiltelefonról is!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!