Szeged és környéke

2017.07.03. 12:30

Vizet osztottak a rendőrök

A röszkei határátkelőhelyen vasárnap a forróságban hűtött ásványvizet osztottak a rendőrök az átlépésre várakozó utasoknak.

Munkatársunktól

A személyautóval és autóbusszal Szerbia felé tartóknak vasárnap délelőtt közel két órát kellett várakozniuk, a forgalom délutánra mérséklődött.


A rendőrség a következő hetekben a forgalom erősödésére számít, hiszen Nyugat-Európából a vendégmunkások szabadságra, a turisták pihenni indulnak. Az autósoknak Szerbia felé célszerű másik határátkelőt választaniuk.


A magyar és szerb állampolgárok használhatják az ásotthalmi, a tiszaszigeti, a bácsalmási és a röszkei közúti határátkelőhelyet. Ezek naponta 7 és 19 óra között tartanak nyitva.


A határátkelőhelyek nyitvatartásáról és az ott várható várakozási időkről a www.police.hu oldal Határinfó rovatában, valamint a Rendőrségi Útinformációs Rendszer (Rutin) mobilapplikáció segítségével tájékozódhatnak az utazók.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!