Szeged és környéke

2017.08.21. 18:11

Szomszédvita lett az ott hagyott faágak miatt

Egyetlen ágat sem hagynak majd az út szélén. Szép vállalás.

Munkatársunktól

- Azzal jött át a szemben lakó szomszédom a minap, hogy miért az ő háza előtti árokban hagytam a diófám lenyesett ágait - a szegedi Óbébai utcában lakó Somogyi László hozzá sem ért szeretett gyümölcsfájához, az utca teljes hosszában szerdán végeztek fanyesési munkálatokat.


– Ehhez az utcához vagy 30 éve nem nyúlt senki, az itt élők az előírásoknak megfelelően gondozzák a házukhoz tartozó közterületet. A szomszédom is füvet akart nyírni, de az itt hagyott ágaktól ezt nem tudta megtenni – mérgelődött olvasónk.


[namelink name="László Józsefné"] portája elé is jó pár vastag ág került arról a fáról, amely szembeszomszédjának háza előtt áll. – Két napja várom, hogy elvigyék a gallyakat, mert én még megemelni sem tudom őket. Remélem, nem várják meg, amíg teljesen elszárad – mondta.

László Józsefné portája elé is került a házával szemben álló fa ágaiból. Nem tud mit kezdeni a nyesedékkel. Fotó: Török János

László Józsefné portája elé is került a házával szemben álló fa ágaiból. Nem tud mit kezdeni a nyesedékkel. Fotó: Török János

[namelink name="Makrai László"], a szegedi környezetgazdálkodási cég vezetője a panaszra reagálva közölte, nyesőautóik nem képesek rá, hogy a munka után a gallyakat és ágakat azonnal elszállítsák a helyszínről. A nyesedékeket külön fogják elszállítani, de egyetlen ágat sem hagynak majd az út szélén – ígérte.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!