Szeged és környéke

2017.09.19. 14:49

Ha már lebontották az űrállomást, a Kétfarkú Kutyapárt űrkutyát avatott Szegeden

Szeged és az űr nem távolodhat el egymástól: bár űrállomásunk aktuálisan nincs, a Magyar Kétfarkú Kutyapárt aktivistái a lebombázott vasúti híd maradványait hasznosították újra. Szavazzon: tetszik, vagy jobb szürkén a hídfő?

Farkas Judit

Régóta érezzük a szegedi űrkikötő fájó hiányát, amely a Stefánián lendítette fel a bolygóközi turizmust - de mielőtt ellepték volna a várost az idegenek, sajnos lebontották. Az objektumra is emlékeztet a Magyar Kétfarkú Kutyapárt újabb ötlete: " target="_blank">ezúttal a lebombázott vasúti híd megmaradt újszegedi hídfőjét hasznosították újra. Az oroszoknak ott volt a szerencsétlen sorsú Lajka kutya: Szeged sem adhatja alább, és ennek a jószágnak legalább nem eshet baja az űrutazás során.

 

Az akció az első reakciók alapján sikert aratott:

 

...az ilyen szép művészi dolgok, mint ez, és az igényes aszfaltfestés (4szín, ereszek alatt tóban úszó halak) sokkal szebbé teszik Szegedet! - írta egy kommentelő az MKKP facebook oldalán.

Ön mit szól hozzá? Jó ötlet, vagy fessük vissza gyorsan szürkére?

 



 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!