Szeged és környéke

2017.09.05. 16:01

Vekerdyvel indulnak a Pedagógiai esték az Ifjúsági Házban

Olyan előadókat várnak a 11 alkalmas programsorozatra, mint Máté Bence vagy Tari Annamária.

Idén is megrendezi az Ifjúsági Ház (IH) a Pedagógiai esték című programsorozatát. Ennek részeként tizenegy előadást tekinthetnek meg az érdeklődők december 11-éig minden hétfő este, olyan témákban, mint az oktatás, a pedagógia és tudomány.


Az előadók közül nyolc új és három visszatérő lesz, utóbbiak közül Vekerdy Tamás nyitja a Pedagógiai estéket szeptember 18-án. Az egyedi stílusú, közönségkedvencnek számító gyermekpszichológus ezúttal az iskolakezdés gyermekekre gyakorolt hatásáról beszél majd. Őt követi a következő hétfőn Tari Annamária klinikai szakpszichológus, aki a bullyingról tart előadást, de a sorozat témái között szerepel még például a mindennapok protokollja, az önbecsülés és az önkép kérdése, valamint a stressz feldolgozásának módszerei.

Bejelentették a Pedagógiai esték programját a szervezők: Porkoláb Mihály, Jávorszky Iván és Kolonics Erika. Fotó: Borbola Lilla

Elfoglaltságai miatt ritka előadónak számít Máté Bence világhírű természetfotós, de Benedek Tibor is megosztja a sportsikereivel kapcsolatos meglátásait az érdeklődőkkel. A Pedagógiai esték előadásaira jegyek kaphatóak az Ifjúsági Házban.


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!