Szeged és környéke

2017.10.02. 18:31

Az ELI a megyei önkormányzattal keresi a vállalkozásokat

Az ELI-HU Nonprofit Kft. és a Csongrád Megyei Önkormányzat egy héttagú nemzetközi konzorcium tagjaként arra kívánja felhívni a megyei vállalkozók figyelmét, hogy a digitális forradalom nemcsak az innovatív, hanem a hagyományos ágazatokra is jelentős hatással van.

A TRINNO programról hétfőn tartottak sajtótájékoztatót Szegeden Üzleti ökoszisztéma a tradíció és innováció jegyében címmel – innen a rövidítés.


Kakas Béla, a megyei közgyűlés elnöke elmondta, a projektben magára ismert a megyei közgyűlés, ahol adott a tradíció, és fontos az innováció is. Beszélt a befektetésösztönzésről, a partnerkapcsolatok kialakításának fontosságáról. Az ELI-től Lukovics Miklós, a projekt koordinátora elmondta, nekik a hagyományos vállalkozási struktúrában kell működni. – Arra kérdésre keressük a választ, hogyan tud kapcsolatba kerülni az ELI a Csongrád megyei vállalkozásokkal – hangsúlyozta.


A válasz a digitalizációban rejlik, és ezt a hétfő délután kezdődött háromnapos konferencián szeretnék megtalálni, ahová Szlovéniából, Spanyolországból és Írországból is érkeztek konzorciumi tagok.

Címkék#ELI#Szeged

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!