Szeged és környéke

2017.12.12. 12:11

Busszal próbáltak marihuánát csempészni, lebuktak a sufnituning rejtekhellyel - fotók, videó

A szag buktatta le a csempészeket. Nem találják ki, hány kiló kábítószer lapult az üléssorok alatt!

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénzügyőrei majdnem 60 kilogramm marihuánagyanús anyagot találtak egy szerb autóbuszban, Röszkén.

 

A NAV munkatársai a rendőrséggel közösen egy szerb rendszámú Mercedes típusú autóbuszt ellenőriztek Röszkén. A jármű három sofőrje és huszonnégy utasa úgy nyilatkozott, hogy bejelentenivaló árut nem visznek magukkal. A pénzügyőrök a nyilatkozatokat elfogadták, azonban az első ajtó környékén erős, jellegzetes szagra lettek figyelmesek, ezért a buszt félreállították.

Az ellenőrzést a három sofőr idegesen figyelte. A nyugtalanság okára is hamarosan fény derült, hiszen az üléssorok alatti padlólemezzel takart, házilag kialakított rejtekhelyről, madzagokkal összekötve 109 csomag, majdnem 60 kilogramm marihuánagyanús anyag került elő.

A pénzügyőrök az összesen 120 millió forint feketepiaci értékű kábítószergyanús anyagot, valamint a járművet feljelentéssel átadták a rendőrségnek. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!