Szeged és környéke

2017.12.13. 21:41

Fúvósok hangoltak az utolsó jedikre - Indul a Star Wars őrület! Ön is megnézi?

Szeged - Az utolsó jediket szerdától vetítik mindenütt a világon.

T. R.

– Ha jó lesz a film, elég ennyi. Végül is nem enni jöttünk – mondta este fél 8 után nem sokkal a Belvárosi mozi aulájában Viktor és Anett egy-egy kisebb adag rágcsálnivalóval és üdítővel a kezében. A Star Wars legújabb, két és fél órás részének szegedi premier előtti vetítésére érkeztek sok másik nézővel együtt. Azt mondták, december elején vették meg a jegyet, mert minél előbb látni akarták a sorozat következő epizódját.


Az utolsó jediket szerdától vetítik mindenütt a világon. A Belvárosi mozi 550 fős nagytermében akadt még hely a bemutató előtt egy órával is, viszont az egyik emeleti kisterem, ahol száz nézőnek angol nyelven, felirattal, 2D-ben vetítették, már napokkal korábban megtelt.

Fúvósok hangoltak az utolsó jedikre - Indul a Star Wars őrület!


A nagyteremben látható 3D-s, szinkronos változat bemutatója előtt az aulában star wars-os videójátékokkal lehetett hangolódni a vetítésre, közvetlenül azelőtt pedig, hogy peregni kezdett volna az űrsaga legújabb része rézfúvósok jelentek meg a színpadon. A ZMK-s hallagtókból álló Sun City Brass formáció Star Wars-témákat játszott – szó szerint ráhangolva a nézőket a jedik világára.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!