Szeged és környéke

2019.04.10. 21:37

Lecsapott az idei első igazi nagy vihar Szegedre, kiöntött a Zápor-tó - fotók, videó

Hatalmas villámokkal, jéggel, szakadó esővel lepte meg Szegedet az első igazi idei vihar. A Dózsa utcába már visszatért a fény, de nem minden pontja ilyen szerencsés a városnak.

Özönvízszerű, szakadó esővel, hatalmas villámokkal, égzengéssel csapott le az  év első igazi nagy vihara Szegedre és környékére. Újszegeden jég is esett, olvasó-tudósítónk jelzése szerint Felsővároson is volt jégeső fél hat körül. Elmondta: a Vajda utca - Kereszttöltés sarkán borzalmas nagy pocsolya terül el, de ahogy kollégáink és olvasóink fotóit elnézzük, az egész város egy nagy pocsolyává változott. Tóth-Pósa Zsuzsanna videóján megtekinthetik az esti felsővárosi állapotokat - a város azon része is víz alá került. Oláh Tamás pedig a kiöntött Zápor-tóról küldött fotókat.

 

A sok víztől a Zápor-tó is kilépett a medréből. Fotók: olvasó-tudósító/Oláh Tamás



Móravárosi olvasónk jelezte facebook posztunk alatt: náluk nincs áram, és a közelben belecsaphatott valamibe a villám, mert olvasónk akkora csattanást hallott, hogy kiugrott a fotelból.

Fotó: olvasó-tudósító/Szöllősiné Némedi Melinda

Hatalmas villámok csaptak le. Fotó: olvasó-tudósító/Szöllősiné Némedi Melinda

Özönvízzel, jéggel csapott le az első igazi idei vihar Szegedre - GALÉRIA. Fotó: Frank Yvette

A város több pontján nem volt vagy nincs közvilágítás: a Dózsa utcába nemrég tért vissza a fény, a Szilléri sugárúton most sem világítanak a lámpák. A belvárosi hídról lefelé nem világít a jelzőlámpa, vezessenek óvatosan!

 

Lecsapott az idei első igazi nagy vihar Szegedre, úszik az Aradi, a Boldogasszony, a Bécsi körút - GALÉRIA. Fotó: Kiss Anna


Az Időkép radarképe alapján még nincs vége a "műsornak".

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!