Szeged és környéke

2019.05.11. 22:28

A rakparton jótékonykodtak a motorosok - Fotók, Videók

Sűrű kipufogógáz lepte el a Huszár Mátyás rakpartot szombat délután amikor közel ezer motoros indult el, hogy a városon körbevezető felvonulás után a gyermek onkológia előtt álljanak meg és adják át az összegyűlt adományt az intézménynek.

A. T. J.

Sűrű kipufogógáz lepte el a Huszár Mátyás rakpartot szombat délután amikor közel ezer motoros indult el, hogy a városon körbevezető felvonulás után a gyermek onkológia előtt álljanak meg és adják át az összegyűlt adományt az intézménynek. 


Idén második alkalommal rendezték meg a Nyújts Kezet Jótékonysági Motoros Felvonulást, amellyel a résztvevők a Reménysugár Dél-alföldi Hematológiai és Onkológiai Gyermekbetegekért Alapítványt támogatták. A motorosok már 14 órakor gyülekezni kezdtek.

 

A rakparton jótékonykodtak a motorosok. Fotó: Frank Yvette - GALÉRIA


A sport-, szupersport és túramotorok mellett, endurók, chopperek, cruiserek, Simsonok, robogók, és Harley-Davidsonok is sorakoztak. A jól ismert világjáró szegedi Babettások teljes létszámmal jelen voltak. – Itt vagyunk mind a ketten. Sajnos fogyóeszköz a Babettás – mondta Farkas Gábor, aki társával Barta Zsolttal júliusban Athénig motorozik Veszprémi Linda kétkerekűjével. Horváth Miklós komolyabb motorral érkezett.

 


– Nemrég kezdtem motorozni. Az öcsém beszélt rá. Most összekapcsoltam a kellemest a hasznossal, mert igyekszem rendszeresen jótékonykodni, a motorozás pedig csak hab a tortán. A Facebookon 800-an jelezték a részvételi szándékukat, szerintem annyian legalább vagyunk. Ha mindenki csak egy ezrest ad be, már az is szép összeg – mondta indulás előtt.



A szervező, Újvári Béla, GHOST'S MC motoros klub tagja és Erdő Anita alapítványi ügyvivő a gyülekező alatt gyűjtötte az adományokat, amelyet a motoros felvonulás után adtak át. Anita elmondta, 851 ezer 410 forint gyűlt össze, amit ultrahangos gyógyszeres inhalátor beszerzésére fordítanak majd.

 

Címkék#Szeged

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!