Szeged és környéke

2017.11.17. 18:05

˝Aludj jól!˝ - 1 Párna 1 Álom jótékonysági akció az ovisokért szegedi sportolókkal

Jótékonysági akciót szervez a Sportkoalíció, a szegedi Sun City Triatlon Team Egyesület és a NATURTEX Kft. együttműködésével. Az akció nagykövetei olyan híres szegedi sportolók, mint Márton Anita, Kárász Anna, Molnár Tamás, Juhos Levente, Major Endre vagy Birkás Balázs.

Minden óvodás feje alá új párnát szeretne a Sportkoalíció, a Sun City Triatlon Team és a Naturtex egy nagyszabású jótékonysági akcióval. Jelenleg Szegeden a 45 tagóvodában 4136 óvodás van nyilvántartva. Épp ezért a cél kicsivel több, mint 2 millió forint összegyűjtése, ugyanis így minden gyermek feje alá új párna kerülhetne!


A kampány mellé olyan híres szegedi sportolók álltak nagykövetnek, mint:

Márton Anita - olimpiai bronzérmes súlylökő

Kárász Anna – kajak világbajnok

Molnár Tamás – olimpiai bajnok

Major Endre – paralimpikon asztaliteniszező

Birkás Balázs – kajak világbajnok

Naturtex - SZTE – Szedeák – Juhos Levente válogatott kosárlabdázó

 

Továbbá:

Bonifert Domonkos - Naturtex - SZTE – Szedeák ügyvezető

Gábe Tamás – SCTT elnök

Balla Attila – SPORTKOALÍCIÓ elnök

Itt mindannyian hiszünk a közösség, az összefogás erejében, ezért szeretnénk, aki teheti, támogassa akciónkat, és segítsen legalább „1ÁLOM" megszületésében! - mondják a szervezők

Aludj jól! - „1Párna-1Álom!"

A felajánlásokat 2017. november 17. - 2017. december 15 -ig várják. Ezután a teljes befolyt összegből a SPORTKOALÍCIÓ és az SCTT Egyesület megvásárolja a kispárnákat, és legkésőbb 2018. február 15-ig eljuttatja a Szeged Megyei Jogú Város Önkormányzati óvodáiba.

Te még nem tudsz adományozni? Rád is gondoltunk, hiszen te is tudsz segíteni!

Csinálj egy selfit kedvenc kispárnáddal, és jelöld meg rajta, #Aludjjól -1párna1álom kampányunkat. Így abban bízunk, hogy még több emberhez eljutunk, aki segíthet! Köszönjük!


A felajánlásokat kizárólag banki befizetéssel, vagy átutalással áll módunkban fogadni az Sun City Triatlon Team Egyesület CIB Bank 10702040 -70258358 – 51100005 számlaszámra, és a közlemény rovatban feltüntetni – „Aludj jól!"

A külön az erre az eseményre létrehozott számlaszám hivatalos kampányidőszakot érintő bankkivonatát az adománygyűjtés időszakát követően nyilvánosságra hozzuk, az átláthatóság érdekében! A www.sportkoalicio.hu és a www.sctt.hu weboldalon a felajánlásokból befolyt összeget is megjelenítik, illetve a felajánlók névsorát nyilvánosan kezelik a felajánlott összegtől függetlenül, kivéve, ha erről a felajánló külön rendelkezik. A névsort a kampányidőszakot követően teszik közzé!


- Mi felnőttek igazán tudjuk, mit jelent a pihentető alvás ereje, mennyire szükségünk is van erre a mindennapokban. Innen jött az ötlet, fogjunk össze, és tegyünk azért, hogy a szegedi óvodás gyerekek is megtapasztalják ezt – mondta Balla Attila a szegedi SPORTKOALÍCIÓ elnöke. Hozzátette, a NATURTEX Kft. felajánlásának köszönhetően a mosható Naturtex Poly-Soft kispárnát az akción belül kedvezményes áron tudják megvásárolni.


A SPORTKOALÍCIÓ és a Sun City Triatlon Team Egyesület (SCTT) már több esemény, és szakmai program mentén is dolgozott együtt, épp ezért nagyon megtisztelőnek tartottuk a megkeresést, hogy ránk, mint civil szervezetre gondoltak. Tagjaink és sportolói közösségünk mindent megtesz azért, hogy a kampányt sikerrel segítse - mondta Gábe Tamás az SCTT elnöke.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!