Szeged és környéke

2013.02.10. 20:48

Beköltöztette Suzukiját az egykori bevásárlókocsi-tárolóba

Szeged - Ahelyett, hogy 1,5 millió forintért garázst vett volna magának, autóját az egykori Media Markt parkolójában, a bevásárlókocsik hajdani helyén pihenteti egy ötletes autótulajdonos Makkosházon.

Munkatársunktól

A kék színű Suzuki Ignis méretének köszönhetően éppen elfér a felülről és oldalról fedett plexi alatt: a hétvégi havazáskor csak ennek a járműnek nem volt vastag hótakaró a tetején. A Suzuki láthatóan hosszabb távra bérli a garázsnak átértelmezett bevásárlókocsi-tárolót: kerekei már kissé laposak, tulajdonosa szemlátomást hosszú ideje nem használta. Ha csak a közelben bérelt volna garázst, havi 10 ezer forinttal lenne könnyebb a pénztárcája.

Garázsban a Suzuki. Fotó: Schmidt Andrea

Garázsban a Suzuki. Fotó: Schmidt Andrea
A parkolóban találni még egy ugyanilyen bevásárlókocsi-tárolót, ahová szintén beférne egy autó, ám a kínai áruház vagy a Penny Market vásárlói nem használják ki a lehetőséget. A legtöbb autó ugyanis túl széles hozzá, a magyar nép autója is csak szűkösen fér el benne: a Suzuki jobb oldala teljesen a plexihez van simulva, míg a vezető felőli résznél is csupán akkora hely maradt, hogy egy vékonyka sofőr éppen ki tud csusszanni rajta.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!