Szeged és környéke

2014.03.03. 12:55

Bírák okítják a rendőröket az új Btk.-ról

Szeged - Együttműködési megállapodást írt alá hétfőn a Szegedi Ítélőtáblán az új Büntető Törvénykönyv elméleti és gyakorlati kérdései című oktatási program lebonyolítására a Szegedi Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Kara, a Csongrád Megyei Főügyészség, a Szegedi Törvényszék, a Szegedi Ítélőtábla, valamint a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője.

Munkatársunktól

Az előadásokban közreműködő bírósági, ügyészségi, egyetemi szakemberek vállalják, hogy a rendőr-főkapitányság bűnügyi szakterületén dolgozók munkájához szükséges, az új Btk.-val kapcsolatos ismereteik elmélyítésének elősegítése érdekében meghatározott tematika szerinti előadásokat tartanak.

A sajtótájékoztató résztvevői.

A sajtótájékoztató résztvevői.
[namelink name="Tárkány-Szűcs Babett"], a Szegedi Törvényszék elnöke elmondta: április 1-jétől a főleg tulajdon elleni szabálysértési eljárásokban gyorsított eljárásban kizárólag a Szegedi Járásbíróság jár majd el a Szegedi Törvényszék teljes illetékességi területén.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!