Szeged és környéke

2009.11.11. 09:29

Csoportos garázdaság a Mikszáth Kálmán utcában

Szeged - Csoportosan elkövetett garázdaság bűntett megalapozott gyanúja miatt állítottak elő hat embert - köztük egy nőt - a Szegedi Rendőrkapitányság járőrei a szegedi Mikszáth Kálmán utcában lévő sörözőből kedden a déli órákban.

Delmagyar.hu

A rendőrség ügyeletére érkező bejelentés szerint a vendéglátóhelyiségben egy hat főből álló társaság összevitatkozott, majd egymásnak estek. A verekedést a helyszínre irányított nagy számú rendőri erő fékezte meg.

A hat gyanúsított kihallgatása során kiderült, hogy két férfi egy nő miatt szólalkozott össze, majd a vitát tettlegesség követte, amihez végül a jelenlévő két társaság is csatlakozott. Személyi sérülés nem történt.

Az előállított öt férfi és a nő ellen csoportosan elkövetett garázdaság bűntett megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás. Cselekményükért akár három év szabadságvesztést is kiszabhat a bíróság - tudta meg a delmagyar.hu Szenti Szabolcs hadnagytól, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivőjétől.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!