Szeged és környéke

2013.01.03. 17:46

Égjen a zsír! Városi fogyókúraverseny immár tizenkettedszer!

Szeged – Január 18-áig regisztrálhatsz, hogy aztán egészen május közepéig megmondják neked, mit egyél és mit tegyél. A cél nemes: fogyhatsz, ha hallgatsz az okosabbra!

Delmagyar.hu

Idén januárban is újraindul a nagy városi fogyókúraverseny. Ez lesz a tizenkettedik alkalom, hogy [namelink name="Kovács Éva"] és edző kollégái segítségével a kitartó jelentkezők megszabadulhatnak súlyfeleslegüktől. A Délmagyarország és a Délvilág előfizetői 500 forint kedvezménnyel, 1500 forintért jelentkezhetnek a versenyre.

Regisztrálni január 18-áig lehet a Napfényfürdő Aquapolis aulájában, hétköznaponként délután öt és este hét, szombatonként kilenctől délig. További információ a Facebookon, a helyszínen, valamint a 70/408-9824-es telefonszámon kapható.



Ha hűségkártyás olvasónk vagy, letöltöd, és kinyomtatod a lenti kupont, akkor igénybe tudod venni az 500 forintos kedvezményt. A regisztrációnál szükség lesz a hűségkártyádra is, mindenképpen vidd magaddal!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!