Szeged és környéke

2008.05.28. 22:22

Elütött szegedi kukások - nemzetközi elfogatóparancs

Szeged - Egy 19 éves férfit és egy 40 éves nőt - anyát és fiát - keres a rendőrség a május elején történt szegedi cserbenhagyásos gázolás miatt. A balesetben a két kukás egyike súlyosan megsérült, csak többórás műtéttel sikerült megmenteni összeroncsolódott lábát.

Delmagyar.hu

Egy fehér Daciával Szeged egyik kertvárosi részén fékezés nélkül gázoltak el két köztisztasági munkást, majd az elkövetők a kocsiból kiszállva segítségnyújtás nélkül elmenekültek a helyszínről.

Az autóban rögzített ujjnyom alapján derült ki, hogy a kocsit egy 19 éves román férfi vezette, akit rablás miatt 2005-ben tíz évre kitiltottak az országból, így valószínű hamis papírokkal tartózkodott Magyarországon. A rendőrök gyanúja szerint a férfi és a nő a baleset után azonnal visszamenekült Romániába, így nemzetközi elfogatóparancsot adtak ki ellenük - mondta el Kónya Zsolt százados, a Szegedi Rendőr-kapitányság közlekedési alosztályvezetője szerdán.

Címkék#Szeged

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!