Szeged és környéke

2016.09.16. 09:15

Feliratmászóka és gumiautós száguldás a Bor téren

A ContiTech Szeged sátrában autógumikból készült versenyautókban ülve lehet autószimulátort kipróbálni a Bor téren.

S. Zs.

– Nagyon szereti az autókat, az utcán is mindig megnézi őket – magyarázta tegnap délután a nyolcéves Lőrincz Janka édesanyja, Hajni. A kislány ugyanis bevetette magát a ContiTech Szeged sátrába, ahol autógumikból készült versenyautókban ülve lehet autószimulátort kipróbálni a Bor téren.

Feliratmászóka és gumiautós száguldás a Bor téren. Fotó: Frank Yvette - GALÉRIA



Úgy tűnik, a felnőttek mellett a kicsik sem unatkoznak a Dóm téri bódék között, hiszen a Szeged feliratot mászókának használó apróságok ugyanúgy sikongatnak, mint a lángost majszoló nagyobb csemeték. A koncerteken a totyogós kisgyerekek megbabonázva nézik a zenészeket, vagy éppen ringatják pici feneküket és bólogatnak a zene ritmusára.


Hajni megsúgta, ő is elfogyaszt ilyenkor egy pohár rosét, és a feltételezés ellenére gyerekestül érkezőknek is szórakoztató a Bor tér. – Máskor is visszajövünk majd, ha Jankán múlik, itt leszünk reggelig, pedig még csak most jöttünk el az iskolából – mosolygott az édesanya, akit szintén elragadott az autóverseny-szimulátor izgalma, hiszen a háttérből adta az instrukciókat az első osztályos kislánynak. – Janka, vigyázz, lementél a pályáról! – figyelmeztette kislányát.

Címkék#bor#Szeged

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!