Szeged és környéke

2015.06.19. 22:25

Hétfőtől félpályás útzár a Belvárosi hídon

Szeged - Az önkormányzat által biztosított 50 millió forintból újítja fel hétfőtől a Belvárosi hidat a Hídtechnika Kft. Torlódás várható, érdemes korábban elindulni, vagy a Bertalan hidat választani. Az átkelő Tisza fölötti részéhez nem nyúlnak, de a feljárókon mindkét oldalon cserélik a burkolatot.

Munkatársunktól

Dolgozik a kivitelező az úttesten és a járdán is. A munka a tervek szerint szeptember közepéig tart. Négy, egyenként 20 napos szakaszra osztották a javítást. A szegedi oldalon 90, az újszegedin 250 méteres szakaszt tesznek rendbe.

Elsőként a szegedi oldalon zárják le az úttest belváros felé vezető sávját és a járdát. Az autósokat a maradék egy sávra terelik – egészen július 13-áig. A forgalmat jelzőlámpa szabályozza. A második ütemben a szegedi oldal Roosevelt téri oldalán dolgoznak majd. A harmadik szakasz érinti az újszegedi oldal Partfürdő felőli részét, a negyedik pedig a Lapos felé esőt. A helyreállítás burkolatmarásból és aszfaltozásból áll.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!