Szeged és környéke

2017.09.11. 11:47

Illik-e itallal becserkészni a nőt?

Örök, nőkkel kapcsolatos férfikérdésekre keressük a választ sorozatunkban. Vámos Erika műsorvezetőt, sommelier-t (képünkön) arról kérdeztük: szeretik-e a nők, ha egy férfi - például egy szórakozóhelyen - italmeghívással próbál közeledni?

Trogmayer Éva

– Biztosan szeretik a nők, hiszen valószínűleg ez az egyik legintelligensebb módja a szórakozóhelyen történő ismerkedésnek. Egyszer egyedül pihentem egy wellness-szállodában, és emlékszem, milyen jólesett, amikor vacsora közben egy úr – nem mellesleg a szálloda igazgatója – italt küldött az asztalomhoz – meséli Vámos


Erika, és nyugtázza, valóban nem végtelen az udvarias lehetőségek tárháza, ha ilyesmiről van szó.

 Nyilvánvalóan nem mindegy azonban a stílus, szögezi le gyorsan. Tehát ne várjunk csodát, ha mindezt nem sikerül elegáns köntösbe csomagolnunk, a tolakodás sohasem vonzó! Egyetért azzal is, hogy a meghívás elfogadása még semmire sem jelent ígéretet.


– Sőt, magát a meghívást sem vehetjük biztos ajánlatnak a továbbiakra nézve – nyomatékosítja.


– Benne van a pakliban, hogy mindkét fél csalódik, és az is, hogy bár szimpatizálnak egymással, mégsem folytatódik a történetük – mondja, utalva rá, hogy érdemes óvatosan bánni ilyenkor az elvárásokkal.

Címkék#parfüm

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!