Szeged és környéke

2007.11.14. 23:21

Karácsonyi meglepetés újság-előfizetőinknek

Szeged - Közeledik advent, a karácsonyi várakozás, az ünnepi készülődés időszaka. Szokásunkhoz híven mi is megpróbáljuk kellemesebbé, szebbé, könnyebbé, gazdagabbá tenni ezeket a meghitt napokat.

Az ünnepkört stílszerűen a babákkal kezdjük, már szemünk előtt pereg az 1324 személyes fényképes fotóalbum, melyet Mikulás-napi ajándékként nyújtunk át olvasóinknak. Az év babája verseny eredményhirdetését pedig – a minden bizonnyal tengernyi szavazat összeszámlálása után – karácsonyi meglepetésnek szánjuk. Mint ahogy most készülő, új szakácskönyvünket is, amelyről már látszik, az idén is aligha lesz igényesebb, hasznosabb, ugyanakkor a családok pénztárcáját kímélő ajándék olvasóink fenséges receptjeinél.

Karácsonyi ajándékkoncertjeinknek is hagyománya van már. Tavalyelőtt Demjén Ferenc, egy éve Ákos zenéjére telt meg a szegedi sportcsarnok, idén hasonló sztárcsapat, az Edda készül meghódítani olvasóinkat december 14-én. A belépőket előfizetőinknek most is rendkívüli kedvezménnyel kínáljuk: 3000 forint helyett 1490-ért. A jegyárusítást a mai nappal megkezdjük ügyfélszolgálatainkon.

Címkék#Szeged

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!