Szeged és környéke

2011.03.01. 16:53

Kérdezzen a sztároktól és nyerjen jegyet az X-Estére!

Szeged - Ismét Szegeden lépnek fel az X-Faktor sztárjai. Most önön a sor: tegye fel kérdéseit a tehetségkutató verseny döntőseinek! A kérdezők között 5 páros belépőt sorsolunk ki a március 10-ei koncertre.

Delmagyar.hu

Ismét Szegeden lépnek fel az X-Faktor sztárjai. [namelink name="Janicsák Veca"], [namelink name="Király L. Norbert"], [namelink name="Vastag Tamás"] és [namelink name="Vastag Csaba"] az IH Rendezvényközpontban adnak koncertet március 10-én, csütörtökön. A tehetségkutató verseny döntőseit egy rendhagyó interjúra kértük fel: most önök kérdezhetnek a fiatal tehetségektől.

Vasárnap délig várjuk olvasóink kérdéseit, amiket majd továbbítunk a négy énekesnek. Válaszaikat pedig - a kérdésekkel együtt - a jövő héten ismertetjük önökkel.

Ha szeretné például megtudni, hogy rivalizálnak-e a Vastag testvérek, hogy Király L. Norbinak van-e barátnője, vagy azt, hogy mikor jelenik meg Janicsák Veca saját dalokat tartalmazó lemeze, ne habozzon! Írjon és kérdezzen! A kérdezők között pedig 5 páros belépőt sorsolunk ki a csütörtök esti koncertre.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!