Szeged és környéke

2017.08.19. 14:36

Két hónapig dolgoznak éjjelenként a 4-es villamos vonalán

Szeged - Kaptunk egy kék szórólapot a minap, hogy javítják a villamosvonalat, de nem izgatott, mert nem nálunk kezdik - mutatta az egyik másológépszervizben Deák Imre.

Dombai Tünde

Amint tüzetesebben átolvasta az értesítőt, elgondolkodott. Bizonyára zajos munkákat végeznek, mert azt írták, a vasbetonaljakat újítják fel. Akinek erre nyílik az ablaka, hallani fogja.

A tájékoztatóban az SZKT azt is közli, hogy a város megbízásából dolgoznak majd október 20-áig, szakaszonként nagyjából két hétig éjjelente 10 és 6 óra között. A Dugonics tér és a Földváry utca között kezdenek, és a Szivárvány kitérőig jutnak el.
 

Ilyen szórólapokat kaptunk. Nagyon megért ez a vonal is a felújításra - mutatja Deák Imre az üzlete előtt. Fotó: Török János

Ilyen szórólapokat kaptunk. Nagyon megért ez a vonal is a felújításra – mutatja Deák Imre az üzlete előtt. Fotó: Török János

Elküldtük kérdéseinket az SZKT-nak. Szeretnénk tudni, mennyi pénzből és pontosan mit újítanak fel.

Megkérdeztük ezenkívül, mennyi zajra lehet számítani. A szolgáltató későbbre ígért választ. Amint megérkezik, közzétesszük.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!