Szeged és környéke

2010.02.04. 09:09

Ki lesz a megye párja?

Szeged - Nevezz kedveseddel a delmagyar.hu Ki lesz a megye párja? játékára és nyerj egy hosszú hétvégét a Várgesztesi Villapark egyik Komfort villájába 4 fő részére!

Delmagyar.hu

A közelgő Valentin nap alkalmával játékra invitáljuk a delmagyar.hu olvasóit, hogy eldöntsék, ki lesz Csongrád megye legszimpatikusabb, legszebb, legaranyosabb párja. A február 4-én elkezdődött, kéthetes nevezési időszakban a [email protected] e-mail címre várjuk a párokról készült fotókat. A mail tárgy rovatába írják be: "Megye párja 2010". A képek beküldésének határideje: 2010. február 18.

A feltöltött képeket itt nézheti meg.

A nevezés lezárását követően 2 héten keresztül voksolhatnak a megye vezető oldalának látogatói a legszimpatikusabb párokra. S hogy még izgalmasabb legyen a játék: a szavazók között értékes ajándékokat sorsolunk ki. A játék végén eldől, kit tartanak érdemesnek az olvasók a megye párja címre. A nyertes pár fődíja: egy hosszú hétvége a Várgesztesi Villapark egyik Komfort villájába 4 fő részére.

A nyertes pár egy teletankolt Hyundai i30-assal utazhat el Várgesztesre a Hyundai Hovány felajánlásával.

Nyerj egy hosszú hétvégét a Várgesztesi Villapark egyik Komfort villájába 4 fő részére!

Nyerj egy hosszú hétvégét a Várgesztesi Villapark egyik Komfort villájába 4 fő részére!
Írja meg azt is, hogyan ismerkedett meg párjával, ossza meg velünk személyes szerelmes történetét. A legjobb történeteket díjazzuk.

Zsuzsa és Imre: szerelem az interneten

Love story: piszkálódás után heves csókcsata

Love story: a mártélyi kavalkádon indult be a bizsergés

Love story: a meglesett keringő

Love story: bájos nő vagy, de nem ismerjük egymást

Kedvesem a Nap szépe

Szerezzen meglepetést kedvesének, legyen ő a Nap szépe. Az oldalt csak azok látják, akinek elküldi.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!