Szeged és környéke

2011.07.12. 15:12

Ki tud a kerékpáros nőről?

Szeged - A szegedi rendőrség egy, a múlt hónapban történt súlyos sérüléssel járó közúti közlekedési baleset kapcsán kéri a lakosság segítségét.

Delmagyar.hu

A rendelkezésre álló adatok alapján június 9-én, a késő esti órákban ismeretlen kerékpáros a Budapesti körúton haladt a kerékpárúton. Ennek során áttért a menetirány szerinti bal oldalra, összeütközött a vele szemben közlekedő biciklis férfivel. A férfi az ütközés következtében nyolc napon túl gyógyuló súlyos sérüléseket szenvedett. Az ismeretlen kerékpáros adatainak hátrahagyása nélkül továbbhajtott.

Az eljárás során végzett adatgyűjtések alapján időközben sikerült megállapítani az ismeretlen biciklis személyleírását, ami a következő: 35-40 év körüli, közepes testalkatú, sötét hajú nő, aki 28-as régi típusú elhasznált, világítás nélküli kerékpárral közlekedett.

A rendőrség kéri azon szemtanúk jelentkezését, akik a balesetben érintett kerékpáros nővel kapcsolatban érdemleges információval rendelkeznek. Jelentkezni a Szegedi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán (Szeged, Párizsi krt. 16-22.), vagy telefonon 62/562-400-as szám 13-48, 14-37-es mellékén, illetőleg a 107, 112-es segélyhívón, valamint a telefontanú 06-80/555-111-es hívószámán lehet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!