Szeged és környéke

2015.08.20. 19:28

Kitüntetést kaptak

Az augusztus 20-i állami ünnep alkalmából több Csongrád megyei kiválóság is kitüntetésben részesült.

Munkatársunktól

Kimagasló szakmai munkája elismeréséül Magyar Érdemrend Tisztikereszt polgári tagozat kitüntetést kapott Forró Lajos történész, újságíró, a Szegedi Tudományegyetem Juhász Gyula Pedagógusképző Karának oktatója, a TiszapART kulturális televízió főszerkesztője, a Délvidék Kutató Központ alelnöke, a Magyar–Szerb Akadémiai Vegyes Bizottság Magyar Tagozatának tagja.

Magas színvonalú munkájáért Magyar Érdemrend Lovagkereszt polgári tagozat kitüntetést vehetett át Hopp Béla, az MTA doktora, a Szegedi Tudományegyetem Természettudományi és Informatikai Kar Fizikus Tanszékcsoport Optikai és Kvantumelektronikai Tanszékének tanszékvezető egyetemi tanára, Lengyel Imre, az MTA doktora, a Szegedi Tudományegyetem Gazdaságtudományi Kar Közgazdaságtani és Gazdaságfejlesztési Intézetének vezetője, egyetemi tanár, Nagy János orgonaművész, karnagy, a szentesi Lajtha László Alapfokú Művészeti Iskola címzetes igazgatója, valamint Szabóné Révész Piroska, az MTA doktora, a Szegedi Tudományegyetem Gyógyszerésztudományi Kar
Gyógyszertechnológiai Intézetének vezetője, egyetemi tanár. Magyar Arany

Érdemkereszt polgári tagozat kitüntetést kapott Tóbiás Klára szobrász- és tűzzománcművész és Varga Zsuzsanna, a Szegedi Tudományegyetem Elméleti Fizikai Tanszékének egyetemi docense. Magyar Ezüst Érdemkereszt polgári tagozat kitüntetést vett át Sprok Antal, a Sprok Szobor-Bútor Kft. ügyvezetője.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!