Szeged és környéke

2015.11.16. 22:44

Kitüntetést kaptak a szociális munkáért

Szeged - A szociális munka napja alkalmából Solymos László szegedi alpolgármester Szociális munkáért díjat adott át tegnap a szociális szféra kiválóságainak.

Munkatársunktól

Elismerésben részesült [namelink name="Gajdosné Szálkai Erzsébet"], a Szeged–Csanádi Egyházmegye [namelink name="Bálint Sándor"] Szeretetotthonának megbízott intézményvezetője, [namelink name="Zsótér Antal"], a kistérség többcélú társulás egyesített szociális intézményének nyugdíjba vonuló igazgatója és Ungi Ferencné, a városi bölcsődék szintén nyugdíjba készülő igazgatója (képünkön). Állami kitüntetést kapott, ezért dicsérő oklevelet vett át [namelink name="Gyuriczáné Botka Emőke"], a városi bölcsődék szaktanácsadója és a drogcentrum munkatársainak nevében [namelink name="Nagy Katalin"].


Elismerő oklevelet vett át [namelink name="Bagi Brigitta"], a máltai szeretetszolgálat nappali melegedőjének munkatársa, [namelink name="Csóti-Gyapjas Imre"], a szeretetszolgálat önkéntese és [namelink name="Sóki Szabolcs"], a kistérségi többcélú társulás szociális intézményeinek egységvezetője. Távollétében megtapsolták Kothencz Jánost, az ÁGOTA Alapítvány alapítóját, az egyházmegyei Szent Ágota Gyermekvédelmi Szolgáltató főigazgatóját, aki a napokban Pro Caritate kitüntetést vett át [namelink name="Balog Zoltán"] minisztertől.

 

Fotó: Frank Yvette

Fotó: Frank Yvette

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!