Szeged és környéke

2019.08.22. 19:51

Kocsis Korinna modellkarrierje egy megyei szépségversennyel kezdődött

Megyei szépségversenyt nyert meg életében először Kocsis Korinna, aki azóta nemzetközileg ismert modell lett. Saját tapasztalatai alapján tehát érdemes elindulni egy olyan versenyen, mint a Tündérszépek, amelynek döntőjében egyébként ő lesz a háziasszony.

Munkatársunktól

A Tündérszépek országos szép­­ségverseny 2020-as döntő­jének háziasszonya Kocsis Korinna lesz, akinek karrierje egy me­­gyei szépségversennyel kezdődött. A Vas megye szépe ver­­senyt 2008-ban, mindössze 17 évesen meg is nyerte. Egy évvel később, 2009-ben őt választották Miss Earth Hungarynak, majd 2013-ban jelentkezett a Szépségkirálynő című műsorba, ahol közönségdíjas lett, és megnyerte a Miss International címet, amiről azonban lemondott.


Három évvel ké­­sőbb Magyarországot képviselte a világ egyik legrangosabb szépségversenyén, a Miss Supranationalen, Lengyelországban. Ott végül a negyedik udvarhölgynek választották, ami azt jelentette, hogy ő lett a világ ötödik, és – mivel a kontinensről senki nem előzte meg – Európa legszebb nője.


– Manapság szinte minden a kapcsolatokon múlik, ebből a szempontból pedig kiváló ugródeszka lehet egy szépségverseny – fogalmazott Kocsis Korinna.


– Én országos ismertségre a szépségversenyek által tehettem szert. Ezek után ren­ge­teg felkérést kaptam különböző cégektől fotózásra, divatbemutatókra és reklám­film­forgatásokra. Hamar belekerültem a körforgásba, így pár év alatt – természetesen a ki­tartó munkának, alázatosságnak köszönhetően – idehaza és külföldön is sok munkám lett – mesélte.


Hozzátette: ilyenkor ki lehet próbálni, hogy milyen egy forgatás és fotózás, milyen színpadon, kamerák előtt sze­re­pelni. Szerinte tehát mindenképpen érdemes belevágni egy olyan kalandba, mint a Tündérszépek verseny, aki pedig ezt megteszi, annak azt javasolja, csinálja végig százszázalékos teljesítménnyel.


Legyen Ön 2020 Tündérszépe!


Keressük az ország legszebb lányát. Már lehet jelentkezni a 2020-as Tündérszépe szépségversenyre. Ha ön vagy rokona elmúlt 16 éves, de még nem lépte át a 30-at, itt a remek alkalom, hogy megmutassa magát! Nem kell mást tennie, csak felkeresni a www.tunderszepek.hu weboldalt, kitölteni a jelentkezést, bejelölni, hogy melyik megye színében szeretne indulni, és feltölteni magáról pár fotót.


Ha úgy érzi, a képei nem túl minőségiek ahhoz, hogy jól szerepeljen, csak ikszelje be a jelentkezés során azt, hogy ingyenes profi fotósorozatot igényel! Itt az ugródeszka, hogy megismerje az egész ország, ráadásul értékes ajándékok és utazások várnak a legszebbekre.

Címkék#Szeged

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!