Szeged és környéke

2007.11.16. 14:07

Kozma József a nyugdíjkorrekcióról

Szeged - 2050-re kétszer annyi nyugdíj fedezetét kell megteremtenie egy aktív korúnak, mint ma. A nyugdíjrendszer jelenlegi formájában már 10 év múlva sem lenne fenntartható - mondta pénteken Kozma József országgyűlési képviselő, az MSZP megyei frakcióvezetője Szegeden.

Gonda Zsuzsa

A nyugdíjrendszer jelenlegi formájában már 10 év múlva sem lenne fenntartható, ezért 2050-re kétszer annyi nyugdíj fedezetét kell megteremtenie egy aktív korúnak, mint ma - mondta pénteken [namelink name="Kozma József"] országgyűlési képviselő, az MSZP megyei frakcióvezetője Szegeden.

[namelink name="Kozma József"] hozzátette: a rendszer korrekcióját el kell végezni, az igazságtalanságokat fel kell számolni. A kormány nyílt párbeszédet kezdeményez a fenntartható nyugdíjrendszerről. A politikus közölte: Csongrád megyében novemberben több, mint 130 ezer nyugdíjas kap átlagosan 120 ezer forint juttatást.

Címkék#Szeged

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!