Emberölés

2017.12.05. 10:56

Lelőttek egy férfit az M5-ös autópályán a csengelei pihenő után

Valamilyen fegyverből adhattak le legalább egy lövést egy osztrák rendszámú kocsira az M5-ös autópályán keddre virradóra. Egy ember meghalt, egy pedig súlyosan megsebesült.

Suki Zoltán

Gyilkosság történt az M5-ös autópálya Csongrád megyei szakaszán, a csengelei pihenőnél keddre virradó éjjel. Lapunk a helyszínen úgy értesült, hogy a gyilkosság éjjel két óra körül történhetett.

Egy osztrák rendszámú Ford személygépkocsi vezetőülés felőli oldalára lőhettek, legalább egyszer – tudtuk meg egy autópályán dolgozó férfitól. Azt már a rendőrség közölte, hogy egy ember a helyszínen meghalt, egy másik pedig súlyosan megsebesült.

A meglőtt autóhoz nem engedték közel munkatársunkat, de a betört ablak messzebbről is látszódott. Hogy pontosan mi lehet a gyilkosság oka, egyelőre nem tudni, ahogyan azt sem, hogy milyen állapotban van a megsebesült ember. Annyi biztos, hogy az ügyben emberölés miatt indult eljárás a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányságon, ahol a közleményük szerint forró nyomon vannak.

Azt pedig már kedd délután fél négy körül jelentette egy olvasónk, hogy több rendőrségi autót is látott a gyilkosság helyszínén, és a rendőrök az autópálya melletti erdős részen kerestek valamit vagy valakit.

Gyilkosság történt az autópályán a csengelei pihenő után – GALÉRIA. Fotó: Kuklis István

Korábban írtuk:

Súlyos életellenes bűncselekmény történt az M5-ös autópálya Csengelei pihenőjében kedden hajnalban. Egy ember meghalt, egy megsérült. A rendőrség forrónyomon bevezetett intézkedésekkel megkezdte a nyomozást. A helyszíni szemle idejére az érintett pihenőt a rendőrség lezárta. Az ügyben emberölés bűntett elkövetésének gyanúja miatt indult eljárás a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányságonközölte a rendőrség sajtóosztálya.

Forró nyomon a rendőrség az M5-ösön – GALÉRIA

Korábban: Információink szerint gyilkosság történt az M5-ös autópályán, a csengelei pihenő után 150-200 méterre. Egy osztrák rendszámú Ford áll a pályán. Úgy tudjuk egy pisztolyból származó lövésnyom látható. Jelenleg sok rendőr helyszínel a tetthelyen.

Amint lesz több információnk, frissítjük a cikket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!