Szeged és környéke

2019.05.17. 18:44

Lett pad a Petőfi Sándor sugárúton

Szegedi Környezetgazdálkodási Nonprofit Kft. reagált a cikkünkre és kihelyeztek egy padot oda, ahol hiányolták az olvasók.

delmagyar.hu

Közleményben reagált cikkünkre a Szegedi Környezetgazdálkodási Nonprofit Kft.:


A Szegedi Környezetgazdálkodási Nonprofit Kft. az alábbi tájékoztatást adja a 2019.05.08-án „Nincs pad a buszmegállóban? Megoldjuk!" címmel megjelent cikkre.


A közterület fenntartási divíziónk helyszíni felmérését követően társaságunk a mai napon (05.14-én) a Petőfi Sándor sgt. 51. sz. előtti buszmegállóba 1 db padot kihelyezett, biztosítva ezáltal a fáradékonyabbak részére az ülőalkalmatosságot.


Társaságunk munkája során a közterületet használó városlakók bejelentéseire, jelzéseire feltétlen támaszkodni kívánunk a jövőben is. Ezért a megújult honlapunkon fontos szerepet szánunk az online bejelentési funkciónak, vagyis könnyen és gyorsan az interneten keresztül jelezhetik, ha például egy fa dőlt az útra, kátyút tapasztalnak, vagy a közterületi játszótéri eszközökkel akadnak problémáik. Nem kell mást tenniük, mint ellátogatni weboldalunkra: www.szkht.hu/bejelentesek és a megfelelő témakört kiválasztva üzenetet írni társaságunk részére. A bejelentés egyenesen az illetékes ügyintézőnkhöz kerül, aki minden esetben tájékoztatja az ügyfelet az ügy menetéről.

Címkék#Szeged

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!