Szeged és környéke

2010.02.16. 13:33

Love story: bájos nő vagy, de nem ismerjük egymást

"Szia. Csak annyit akarok mondani: bájos egy nő vagy! Nem ismerjük egymást! De ott álltál ma előttünk az iskolai fellépésen!" - ezzel az üzenettel kezdődött Gábor és Timi kapcsolata.

Delmagyar.hu

"Közel két évvel ezelőtt, pontosabban 2008. március 19-én, a szőregi iskola jótékonysági koncertet szervezett. A koncerten mindkettőnk húga fellépett. Mi magunk mint nézők voltunk jelen. A "love story" ekkor kezdődött.

Az édesapámmal a nézőtér végén álltunk, amikor megérkezett Timi, aki semmit sem látott tőlünk. Észrevettük, hogy milyen szép, bájos lány áll mögöttünk, ezért udvariasan magunk elé engedtük a lányt. Innentől kezdve a műsorra nem igazán emlékszem, hisz folyamatosan szemeztünk, flörtöltünk. Megkérdeztem a körülöttem állóktól: ki ez a lány? Ahány embert megkérdeztem, annyiféle nevet és információt hallottam. Közben Timi is kérdezősködött, akárcsak én. Este aztán elindult a lázas keresés az egyik közösségi portálon, ahol szinte percre pontosan egyszerre találtunk egymásra.

Gábor és Timi.

Gábor és Timi.
Íme az első üzenetváltás, amit azóta is, mint minden más emléket, őrzünk:

2008. március 19. 19:47 Szia. Csak annyit akarok mondani: bájos egy nő vagy! Nem ismerjük egymást! De ott álltál ma előttünk az iskolai fellépésen! Remélem, nem zavartalak, ne haragudj, ha mégis!
Szép estét: Gábor

Timi válasza: 2008. március 20. 07:51
Szia! Emlékszem Rád, udvariasan magad elé engedtél...
Köszönöm a bókot. Nem zavarsz.
Szegedi vagy?

Az egész történetben az a furcsa, hogy mindketten Szőregen lakunk, kevesebb mint 2 km-re egymástól, és évek óta ugyanazon a buszon jártunk iskolába, majd dolgozni, és a családunkban mindenki ismerte egymást, csak mi nem találkoztunk még soha. A mai napig boldogan, megértően és nagyon szerelmesen vigyázunk egymásra és kapcsolatunkra!"

Nagy Gábor 

Timi és Gábor közös fotóját, valamint az eddig beküldött többi képet ide kattintva nézheti meg.

A játékról

Valentin-nap alkalmával játékra invitáljuk a delmagyar.hu olvasóit, hogy eldöntsék, ki lesz Csongrád megye legszimpatikusabb, legszebb, legaranyosabb párja. A február 4-én elkezdődött, kéthetes nevezési időszakban a [email protected] e-mail címre várjuk a párokról készült fotókat. A mail tárgy rovatába írják be: "Megye párja 2010". A képek beküldésének határideje: 2010. február 18.

További részletek itt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!