Szeged és környéke

2016.07.03. 08:38

Ma lejár a határidő! Még jelentkezhetnek a Szín5-ösök

Csongrád megye - Vasárnapig várjuk Szín5-ös kiadványunkhoz a kitűnő diákok jelentkezését. Már csak két nap áll rendelkezésre, hogy elküldjék a nevezést.

Munkatársunktól

Július második felében megjelentetjük Szín5-ös mellékletünket, vagyis a Csongrád megyei általános iskolások dicsőségtablóját. Vasárnapig várjuk mindazon diákok jelentkezését, akik csak jeleseket kaptak (magatartásból és szorgalomból is) – vagy elsősként a legmagasabb szintű szöveges értékelést zsebelték be.


A játékban való részvétel feltétele, hogy a családon belül legyen egy érvényes Délmagyarország-előfizetés – akár szülőknél, akár nagyszülőknél. Megközelíti már a háromszázat az eddig beérkezett pályázatok száma, de aki most találkozna először felhívásunkkal, a hétvégén még beküldheti jelentkezését.


A legegyszerűbb, ha kivágják és kitöltik a lapunk hirdetésében található jelentkezési szelvényt. (Ezen a héten kedden a 7., szerdán a 14. oldalon jelent meg hirdetésünk.)  Ehhez már csak a bizonyítvány másolatát és egy nagy felbontású, színes fotót kell csatolni a gyermekről, amely kiadványunkban megjelenik majd. Kérjük, hogy arcképet küldjenek: a családi fotókból kivágott részletek többnyire nem megfelelő minőségűek nyomtatáshoz.


Szintén zavaró, ha többen vannak a képen, vagy a háttérben más alak is látszik. Ha csak ilyen fotó áll rendelkezésre, inkább készítsenek vagy készíttessenek újat. Fénymásolt képet szintén nem tudunk elfogadni. A nem megfelelő fotókról visszaigazolást küldünk, így kérjük, minden pályázó figyelje e-mailjét vagy telefonját. Több, a héten kiküldött visszaigazolásra nem érkezett még reakció: aki nem megfelelő fotót küldött, vagy hiányos a pályázata, és azt határidőig nem korrigálja, nem tudjuk beszerkeszteni az újságba.


Pályázati szelvény nélkül is elfogadjuk a jelentkezéseket. Ez esetben a fotó mellett szükség van a gyerek adataira (név, iskola, osztály, szülő telefonszáma), egy családon belüli Délmagyarország előfizetői számra és a gyerek bizonyítványának másolatára. A jelentkezéseket e-mailen várjuk a [email protected] címen, illetve postai úton, a 6729 Szeged, Szabadkai út 20. címre. A dokumentumokat ügyfélszolgálatainkon is le lehet adni. A dicsőségtablót július második felében jelentetjük meg.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!