Szeged és környéke

2017.12.05. 18:50

Matricával népszerűsítik az Erasmust

A következő félévben a Gál Ferenc Főiskola 9 hallgatója kapcsolódik a programhoz, akik részképzéseket, gyakorlatokat végeznek külföldi egyetemeken.

Az Európai Unió legsikeresebb oktatási projektjét, az Erasmus+-t immár padlómatricákkal is népszerűsítik a szegedi Gál Ferenc Főiskolán (GFF). Thékes István, az intézmény külügyi titkára azt mondta, a következő félévben 9 hallgató kapcsolódik a programhoz, akik részképzéseket, gyakorlatokat végeznek külföldi egyetemeken, míg a főiskola oktatói kurzusokat tartanak más országokban. A GFF egyik hallgatója, Szűcs Sebestyén Varsóban tölt majd el több mint 4 hónapot, lapunknak elmondta, arra számít, hogy olyan tapasztalatokat szerez, amelyekre itthon nem lenne lehetősége. A kedden kihelyezett padlómatricákkal az a cél, hogy minél több hallgató ismerje meg a program lehetőségeit és kapcsolódjon a 30 éves Erasmushoz.

 

Matricával népszerűsítik az Erasmust - GALÉRIA. Fotó: Frank Yvette



 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!